Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
Εκδόσεις υγειονομικού & περιβαλλοντικού περιεχομένου

Η εταρεία Α. ΣΒΟΛΗ - Μ. ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο.Ε. δραστηριοποιείται σε Εκδόσεις υγειονομικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου.

Ενημερωθείτε για τις εκδόσεις μας αναλυτικά και πραγματοποιείστε την παραγγελία σας είτε μέσω του επισυναπτόμενου εντύπου είτε συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα.
ΚΩΔΙΚΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ 4η έκδοση (ISBN 960-87171-0-8)
Μάιος 2009

Ο Κώδικας Υγειονομικής νομοθεσίας σε επιμέλεια της Αγορής Σβόλη- Κωστάκη και Γεωργίου & Μάριου Κωστάκη είναι 9τομη έκδοση Διαρκούς Ενημέρωσης και κωδικοποίησης της Ελληνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος μέχρι το τέλος του 2009.

Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένες Διευκρινιστικές εγκυκλίους και Γνωμοδοτήσεις Νομικών Συμβουλίων καθώς και Αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και των Διοικητικών Δικαστηρίων στους παραπάνω τομείς. Η κατανομή της ύλης κατά κεφάλαια, τα διαχωριστικά ευρετήρια, τα περιεχόμενα και το αναλυτικό ευρετήριο λέξεων, διευκολύνουν τη χρήση του Κώδικα.

Στην τελευταία ενημέρωση (2007-2009) συνοδεύεται από CD στο οποίο περιλαμβάνεται η ύλη σε ηλεκτρονική μορφή. Ο Κώδικας Υγειονομικής Νομοθεσίας συμπληρώνεται με ενημερωτικά τεύχη, τα οποία εκδίδονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας, του Υγιεινολόγους Ιατρούς, τους Μηχανικούς, Χημικούς, Γεωπόνους, Κτηνιάτρους, Δικηγόρους, Αστυνομικούς , Δημοτικούς και Λιμενικούς Υπαλλήλους και κάθε ειδικότητα που ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος, επιχειρήσεις, ιδιώτες, φορείς, Δήμους και Κοινότητας καθώς και εταιρείες που οι δραστηριότητές τους άπτονται της υγειονομικής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας.
8o - 9o ΤΕΥΧΟΣ ΚΩΔΙΚΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
30/12/2010ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
30/12/2010ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΡΤΟΥ & ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
30/12/2010ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
14/01/2011ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
29/12/2010ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ10-11 Τεύχος Κώδικα Υγειονομικής Νομοθεσίας
02/11/2011
ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ-ΝΕΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ Ν.3852/2011-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ-ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΩΜΜΩΤΩΝ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ-ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ-ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ-ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ-ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΚΩΔΙΚΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΤΟΥ ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ-ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ-ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ-ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΝΕΚΡΩΝ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ-ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΝΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ